5 tipuri de masaj pe care le poți face acasă

5 tipuri de masaj pe care le poți face acasă

1. Masajul de relaxare (somatic): este un masaj general, al întregului corp. Stimulează circulația sângelui, relaxează musculatura, menține un corp sănătos, previne oboseala – elimină stresul și oboseala, atenuează durerile și crampele musculare, îmbunătățeste circulația sângelui și a limfei, ajută la eliminarea toxinelor din organism.
Alte beneficii ale masajului de relaxare sunt: mărirea mobilității și flexibilității încheieturilor, tonus al pielii bun, vindecarea rapidă a leziunilor la nivelul țesutului moale. Prin masaj se stimulează producerea de endorfine, substanța chimică din creier care produce sentimentul de fericire, de asemenea reduce nivelul hormonilor de stres ca adrenalina, cortisolul sau norepinefrina. Pentru mai multe detalii și programări, puteți suna la numărul de telefon 0784002917 (Cosmote). Preț ședință 100 Ron/h.

Masaj Lomi2. Lomi –Lomi (Deep Tissuie): Lomi-Lomi, un masaj hawaiian introdus de curând în cele mai sofisticate centre SPA din Europa și din țara noastră. Iata de ce aveți nevoie pentru a va reîncarca bateriile și a vă răsfața simțurile cu senzații exotice… Si asta fără mii de euro, fără viză, fără pașaport.

Practicat din timpuri străvechi de vindecătorii tradiționali din Hawaii, masajul Lomi-Lomi este foarte apreciat de cei care l-au încercat. Ei spun că după o singură ședință de masaj hawaiian se simt relaxați, eliberați de tensiune și oboseală, își regăsesc pofta de viață și optimismul. Dar rezultatele se văd și la nivelul pielii. După un astfel de masaj pielea este catifelată, celulita se atenuează.

Masajul Lomi-Lomi este unic prin mișcările și manevrele executate de terapeut. Tehnica Lomi-Lomi presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor, iar mișcările se fac prin gesturi lungi și continue, fără întreruperi sau mișcări sacadate. Cei care au beneficiat de acest masaj au descris senzația provocată de aceste mișcări ca fiind asemănătoare unor valuri care învăluie tot corpul.

Mișcările se concentrează pe straturile musculare profunde, de-a lungul fibrelor musculare și tendoanelor, dar și perpendicular pe acestea. Mișcările efectuate în ritm lent, dar profund alungă tensiunea musculară. De aceea, masajul Lomi-Lomi este recomandat tuturor persoanelor care doresc să-și mențină starea de sănătate, dar și celor care suferă de contracturi ale musculaturii, de oboseală cronică, tulburări depresive.

Contraindicații:

– convalescența după fracturi sau alte boli grave

– varice

-tromboza sau trombofeblita

– boli de piele

– sarcina

Prețul unei ședințe este de 120 Ron/h. Pentru mai multe detalii și programări, puteți suna la numărul de telefon 0784002917 (Cosmote).

3. Therapeutic Sports Massage

De acest tip de masaj pot beneficia sportivii și iubitorii de fitness. Acest tip de masaj se adresează grupelor musculare suprasolicitate în urma activităților sportive. Terapeutul va folosi tehnici de masaj și manipulări articulare specifice zonelor traumatizate, îmbunătățind circulația vasculară și grăbind refacerea. Tratament personalizat, o abordare corectă și explicațiile generoase ale terapeutului îl vor informa continuu pe pacient asupra procesului terapeutic. Preț 90 Ron/h.

Masaj indian4. Indian Head and Face Massage

Masajul indian al capului, gâtului, umerilor și feței reprezintă o terapie de îndepărtare a stresului, care lucrează asupra țesuturilor musculare ale gâtului, umerilor, scalpului și ale feței pentru a relaxa și stimula organismul și a-l ajuta să-și mențină un nivel de echilibru constant. El presupune un ritm regulat și benefic pentru a ajuta la eliberarea blocajelor și a tensiunii acumulate, iar la nivel emoțional el calmează spiritul, instaurând o stare de relaxare și calm.

De reținut!

Acest tip de masaj poate fi făcut oriunde, deoarece nu necesită îndepărtarea hainelor. Unele persoane care fac acest masaj și cu ajutorul uleiurilor volatile pot să-și scoată bluza sau cămașa pentru a nu se păta, dar în general este un tip de masaj care nu necesită mult spațiu (persoana trebuie să stea așezată confortabil pe un scaun, fotoliu sau canapea) sau anumite condiții.

Este mai bine să previi decât să vindeci, iar acest tip de masaj este extrem de benefic pentru restabilirea echilibrului și a relaxării. Un masaj regulat va opri acumularea de stres și astfel împiedicarea apariției bolilor de pe urma stresului. Preț 50 Ron/30 minute.

5. Aromatherapy face and body

O baie de arome încununate de un masaj complet față și corp! Lavandă, rozmarin sau grapefruit ! Alege aroma preferată în functie de ce dorești să obții: relaxare, vitalizare sau detoxifiere și vei trăi o experiență magică ce-ți va aduce armonie și rejuvenarea întregului corp . Preț 120 Ron/h.

Pentru orice alte informații, programări sau detalii puteți suna la numărul de telefon 0784002917 (Cosmote).

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment