5 tipuri de femei cu care nu trebuie să te însori

Înainte de a face pasul cel mare, ar trebui să știi care sunt cele cinci tipuri de femei cu care nu trebuie să te însori vreodată. Și da, există femei care îți pot mânca zilele.

Iată care sunt tipurile de femei cu care nu vrei să te însori:

1. Femeia cicălitoare: ce poate fi mai insuportabil decât o femeie care te bate la cap pentru orice prostie? Nu există bărbați perfecți, cum nu există nici femei ideale, așa că lucrurile trebuie să aibă o doză de bun-simț. Dacă ai întâlnit o femeie care îți spune de dimineață până seara că nu faci lucrurile bine, nu o lua de nevastă. Sigur că aici intervine și comportamentul tău: când știi că ai ceva de făcut urgent, fă-o. Până la urmă și o femeie normală poate fi deranjată de lipsa ta de interes.

2. Femeia care vrea să te schimbe:

Niciodată, dar niciodată să nu te însori cu o astfel de femeie. Pentru un bărbat, o astfel de femeie îi arată în fiecare zi că nu-l apreciază așa cum este, iar acest lucru nu duce decât la frustrare, ori în cazul de față, de ce și-ar dori cineva o relație pe termen lung cu o astfel de femeie?
Când alegi să ai o relație cu un bărbat înseamnă că l-ai ales așa cum este, de ce ți-ai dori să-l schimbi apoi după propriile dorințe și nevoi?

3. Cerșetoarea de atenție:

Este femeia care are nevoie să fie mereu în centrul atenției, prin felul de a se îmbrăca sau prin comportament, ceea ce poate fi deranjant pentru un bărbat. De asemenea, o astfel de femeie poate deveni oricând excesiv de geloasă și să aibă senzația că nu-i oferi niciodată suficientă atenție. Dacă te însori cu o cerșetoare de atenție, te condamni la o viață plină de reproșuri. Nu vrei asta, nu?

5-tipuri-de-femei-cu-care-nu-trebuie-sa-te-insori4. Femei excesiv de geloase:

Sunt femei care nu au încredere în ele, au nevoie mereu de confirmări și de dovezi că nu calci pe bec. Astfel de femei sunt suspicioase tot timpul și dacă te va prinde vreodată în prezența unei alte femei, pregătește-te de război! Ce bărbat și-ar dori să-și petreacă tot restul vieții lor lângă o femeie care vrea să dețină controlul absolut? În cazul acesta chiar te-ai numi prizonier în propria închisoare.

5. Femei sufocante:

La începutul relației este cât se poate de frumos să stați nas în nas cât mai mult timp posibil, însă dacă vă hotărâți să faceți nunta și ea continuă să fie la fel de sufocantă, s-ar putea să nu-ți mai placă. În afară de asta, aveți tot timpul de tandrețuri seara când ajungeți acasă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment