5 parfumuri ieftine pentru femei care pot fi folosite toamna

parfumuri femei

Ne mai despart câteva zile până vine toamna și trebuie să ne schimbăm garderoba, dar și parfumurile. Știm deja că în timpul verii e bine să folosim parfumurile fresh, însă toamna ce alegem?

Toamna e un sezon de trecere. Nici prea frig, nici prea cald. Așa că putem opta fără probleme pentru parfumuri echilibrate, nici prea fresh, nici prea dulci. Dar care sunt acestea?

Iată 5 parfumuri ieftine pentru femei care pot fi folosite toamna

Găsești aceste parfumuri și nu numai aici.

1. Apa de parfum Michael Kors Glam Jasmine, 50 ml, Pentru Femei 194,99 lei

Un parfum proaspăt, călduros, feminin și seducător. Notele de vârf conțin iasomie, cele de mijloc au coacăze, iar notele de bază au lemn de santal. Prima senzație după ce pulverizezi acest parfum va fi una proaspătă, apoi devine dulce-acrișor, ca mai apoi să fii învăluită de o aromă relaxantă de toamnă. Este potrivit pentru toate ocaziile.

2. Apa de parfum Salvatore Ferragamo Signorina, 50 ml, Pentru Femei 134,99 lei

Pentru femeile care preferă aromele fructate, acest parfum devine alegerea ideală. Signorina este ideal pentru femeile care iubesc moda și adoptă un stil elegant și atemporal. În plus, Salvatore Ferragamo Signorina este un parfum foarte feminin, poziționat alături de parfumurile cu tonuri florale-fructate, cu note ușor condimentate.

3. Apa de toaleta Calvin Klein Euphoria Blossom, 50 ml, Pentru Femei 153,99 lei

Euphoria Blossom este special creat pentru serile de vară, însă poate fi folosit cu ușurință și în primele două luni de toamnă. Se adresează femeilor moderne, cărora le încântă simțurile cu un amestec de flori proaspete și luxuriante. În notele de vârf se regăsesc arome subtile de rodie, rouă și Kumquat, în notele de mijloc vei simți miros de orhidee, bujor și lotus, ca la final să fii încântată de mirosul subtil de lemn, mosc și ambra.

4. Apa de toaleta Boss Orange, 50 ml, Pentru Femei 139,99 lei

Boss Orange este un parfum floral-fructat pentru femeile care își doresc puțină prospețime și energie pozitivă. Parfumul îmbină o esență fină de lemn prețios și vanilie dulce, care se îmbină armonios cu florile de portocal și mere zemoase.

5. Apa de parfum Calvin Klein Eternity Moment, 50 ml, Pentru Femei 104,99 lei

Eternity Moment a fost creat de Harry Fremont și Jacques Cavallier cu gândul la femeile care tânjesc după momentele de dragoste și caută parfumul care să le amintească de cele mai frumoase momente. Cu o aromă orientală, acest parfum este un amestec romantic de fructe asiatice cu nuanțe subtile de zmeură.

Dacă nu-ți place să schimbi parfumul la fiecare sezon, atunci poți opta oricând pentru un parfum unisex.

Tu ce parfum preferi toamna?

Sursă foto: unsplash

Leave Your Comment