5 motive să-ți cumperi bicicleta electrică foldabilă Airwheel R5 Black

Airwheel R5 Black

Dacă nu-ți place să stai în trafic sau să transpiri în timp ce pedalezi, atunci o bicicletă electrică este cea mai bună opțiune, mai ales că poți găsi oferte foarte avantajoase pe magazinul online Airmotion.

În ultima perioadă, bicicletele electrice au devenit din ce în ce mai populare în România, mai ales că pot fi un mijloc de transport numai bun în sezonul cald. Însă ce model alegi?

Iată câteva motive pentru care îți recomand bicicleta electrică Airwheel R5 Black:

1. Mod de lucru: 3 în 1

Bicicleta electrică foldabilă Airwheel R5 Black funcționează full electric, asistat electric, cât și cu pedale. Așa că pentru zilele alea când vrei să te duci la birou sau să parcurgi o distanță de până la 40 de kilometri fără să transpiri, poți folosi opțiunea de full electric. Sigur, asta nu înseamnă că nu te poți bucura în același timp și de o bicicletă clasică! Da, Airwheel R5 poate fi folosită și atunci când vrei să faci sport, oprind motorul și dând doar din pedale. Lucrul acesta te ajută și când ai bateria aproape descărcată, dar mai ai încă ceva drumuri de făcut.

2. Autonomie de 30-40 de kilometri

Autonomia maximă este de 30-40 de kilometri, însă asistată poate ajunge până la 80-100 de kilometri. Un alt aspect de care trebuie să ții cont este greutatea conducătorului, temperatura și condițiile de drum, greutatea maximă a conducătorului fiind de 100 de kilograme.

3. Utilă pentru elevi, studenți sau angajați

Pentru că autonomia este destul de mare, bicicleta poate fi folosită atât de elevii sau studenții care vor să ajungă în timp util la școală, cât și de adulții care preferă să evite ambuteiajele din oraș.

4. Ușor de transportat și depozitat

Având în vedere că Airwheel R5 Black este un model de bicicletă foldabilă, adică pliabilă, ai o problemă mai puțin. Poate fi depozitată cu ușurință chiar și într-un apartament și este ușor de transportat și depozitat.

5. Design cool

Cadru de aluminiu, șa ergonomică, cauciucuri cu un diametru de 16″ și o combinație de culori potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Ce poate fi mai bine de atât, având în vedere că poate fi folosită de toți membrii familiei? Bicicletele electrice sunt din ce în ce mai populare, asta este evident. Și atunci, tu de ce să nu ai una, mai ales că dispare problema transpirației?

Mai multe detalii tehnice despre bicicleta electrică foldabilă Airwheel R5 Black găsești aici.

Leave Your Comment