5 motive pentru care crezi că ești singură

singura

De ce crezi că ești singură?

Este timpul să renunți la scuze. Multe femei cred perioade îndelungate de timp că există anumite motive pentru care sunt singure, acestea împiedicându-le să-și găsească sufletul pereche. Nu lăsa aceste motive pentru care crezi că ești singură să intervină în cazul tău. Uite care sunt acestea și vezi dacă ți se par cunoscute!

1. Crezi că nu există niciun bărbat potrivit pentru tine în zona în care stai.

Zona în care locuiești nu are nimic de-a face cu abilitatea ta de a găsi bărbatul potrivit – în special în lumea cu tehnologie nelimitată în care trăim. Multe femei au aformat că nu există bărbații potriviți în orașul lor, chiar și atunci când orașul are milioane de locuitori. Unele femei din orașe mai mici cred că nu există perechea potrivită pentru ele în toată țara. Bărbații sunt literalmente oriunde. Întrebarea este dacă ai suficientă încredere pentru a interacționa cu ei.

2. Crezi că e ceva în neregulă cu tine.

Toată lumea crede că are defectele sale, într-un fel sau altul. Imaginează-ți cum te-ai simți dacă ai renunța la această credință – ce libertate de exprimare și de a fi cine vrei să fii ai avea. Defectele pe care le cunoști nu ar trebui să te împiedice să faci anumite lucruri în viață sau să-ți găsești dragostea.

esti-singura3. Crezi că dragostea te va găsi singură într-o zi.

Oamenii își plănuiesc cariera, vacanțele, dar atunci când vine vorba de dragoste, ne dorim, sperăm și visăm că se va întâmpla pur și simplu. Dorințele fără fapte nu te vor ajuta să fii mai aproape de partenerul perfect. Dacă știi ce vrei și ești dispusă să obții acel lucru vei ajunge mai repede la scopul prestabilit.

4. Crezi că nu ești suficient de atractivă.

În cazul în care consideri că trebuie să arăți într-un mod anume pentru a fi atractivă pentru sexul opus, gândești greșit. Bărbații sunt atrași de toate mărimile, corpurile și personalitățile, așa că acesta nu este motivul pentru care încă ești singură. Ești suficient de atractivă și odată ce îți concentrezi energia pentru a descoperi pe cineva pe care să iubești, vei găsi o varietate mari de dovezi care să susțină această teorie.

5. Crezi că toți bărbații sunt (…).

Orice afirmație de genul acesteia, pe care o poți completa cu ce urăști tu la o persoană, este genul de afirmație care te va „ajuta” să rămâi singură. Ne referim la propozițiile de genul „Nu poți avea încredere în bărbați.”, „Toți bărbații înșală.”, „Toți bărbații buni sunt luați.” Însă sunt adevărate aceste afirmații? Probabil că nu.

Citește și: Singură și fabuloasă

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment