5 lucruri interzise in pat – Ce sa nu-i spui partenerului tau cand sunteti in pat

5 lucruri interzise in pat – Ce sa nu-i spui partenerului tau cand sunteti in pat

Atunci cand sunteti in pat, el isi doreste sa va simtiti bine, dar mai ales isi doreste sa ii apreciezi eforturile. Sunt cateva lucruri pe care ar fi bine sa nu i le spui chiar atunci cand sunteti  in pat sau imediat dupa, pentru ca risti sa iti frustrezi partenerul.

Iata ce nu ar trebui sa ii spui:

1. Gata? Asta a fost tot? Daca iti doresti partide de amor mai lungi, puteti discuta sau sa adopti trucuri din care el sa inteleaga asta. Acest lucru se intampla de obicei cand el termina inaintea ta, insa nu este obligatoriu ca el sa continue avand erectie. Daca totusi partenerul tau nu are inca un control foarte bun, continua tu sa il saruti dupa ce a terminat si sa te mai joci putin cu el. Poti avea o surpriza.

2. Mai ai? Exista si situatia in care tu sa termini inaintea lui sau pur si simplu sa nu mai ai chef de el. Incearca sa nu-i spui direct asta, ci fa ceva sa il starnesti mai mult, astfel incat sa termine. Sau da-i de inteles ca esti epuizata datorita efortului lui, ii vei gadila nitel orgoliul.

3. Parca m-am mai ingrasat. Mi se vede celulita? Nu-i atrage niciodata atentia asupra micilor defecte chiar in timpul actului. Ii vei distrage atentia si cu siguranta va fi greu sa isi revina. Puteti discuta oricand si apoi, daca nu ai incredere in tine, puteti folosi o atmosfera mai obscura.

4. Fostul era mai bun. Facea asta si cealalta si tu nu faci. Nu face niciodata comparatii intre relatii, nu-i spune niciodata cum era inainte si acum nu este. Nu vei obtine altceva decat o despartire.

5. Nu-ti pasa de mine, esti un egoist! De regula, barbatii pun pe primul loc satisfacerea partenerei si apoi se gandesc la ei. Prin urmare, sa ii spui ca nu il intereseaza este putin deplasat, insa ii poti propune jocuri sau pur si simplu spune-i ce ti-ar placea sa faceti. Incita-l spunandu-i ca ai vazut intr-un film si ca ti-a placut foarte mult si ca ai vrea sa incercati si voi. Nu va spune nu.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment