5 idei de cadouri memorabile pentru iubita ta

Cadouri

Ești în criză de idei acum că se apropie ziua iubitei sau aniversarea voastră? Ne-am gândit să-ți dezvăluim câteva propuneri de cadouri memorabile, chiar dacă ești genul care pregătește surprizele din timp. Orice ai alege de mai jos, nu e exclusă nici o cină romantică la sfârșitul serii.

Iată ce cadouri memorabile îi poți face iubitei tale:

1. Un curs de machiaj

Ți se pare că petrece ore întregi în baie, înainte de a ieși în oraș cu tine? Iar motivul este că încearcă să își facă machiajul acela pe care l-a văzut cu o seară înainte pe Youtube? Ce-ar fi să-i iei cadou un curs individual de make-up, care o va ajuta să fie gata în câteva minute și va reduce și timpul căutării machiajului perfect pentru diferite ocazii? Îți va fi recunoscătoare, cu siguranță, că susții lucrurile pe care le consideră importante, chiar dacă ai grăbit-o de multe ori înainte de a ieși la o întâlnire, pentru a nu pierde rezervarea. Și pentru că nici tu nu ar trebui să îți pierzi timpul căutând cea mai bună variantă, îți venim în ajutor cu un curs de make-up. Iar ca un cadou adițional, îi poți cumpăra și un voucher pentru stilizarea sprâncenelor de aici.

Cadouri2. Un album cu amintiri

Dacă te-ai gândit din timp la realizarea acestui cadou memorabil, probabil că ai păstrat toate biletele, hărțile, pozele și chitanțele din excursiile voastre. Le poți pune pe toate la un loc într-un album cu toate lucrurile pe care le-ați colectat de-a lungul timpului. Te avertizăm că s-ar putea să ai parte de câteva lacrimi la acest cadou romantic.

3. O aventură în natură

Nu ne referim la o plimbare pe la grădina zoologică, ci mai mult la o aventură care implică nivelul de adrenalină la maxim. Așa că, dacă iubita ta nu are rău de înălțime, îi poți face cadou o săritură cu parașuta.

4. Toată treaba din casă

În locul unui cadou cumpărat, ai putea mult mai ușor să faci toate treburile din casă. Poate că nu stați împreună, dar dacă da.. probabil că ați împărțit treburile între voi în casă. Ei bine, ai putea să le faci tu pe toate într-o zi. Poți spăla vasele, împături rufele, spăla baia și bucătăria. Adică toată casa. Dacă poți fugi de la birou înaintea ei pentru a face toate aceste lucruri fără a fi prins, este perfect. Reacția sa va merita acest sacrificiu.

5. Un borcan plin cu bilețele de dragoste

Îi poți gâdila latura romantică și cu ajutorul unui borcan cu bilețele. Fie că sunt declarații de dragoste sau micile lucruri pe care le iubești la partenera ta, acesta este unul dintre cele mai grijuliu și iubitor cadou pe care i-l poți face.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment