5 destinatii unice pentru vacanta ideala

5 destinatii unice pentru vacanta ideala

Daca iti doresti o vacanta de neuitat sau vrei sa te duci in luna de miere intr-o destinatie mai putin obisnuita, exista cel putin 5 locuri pe care trebuie sa le vezi.

1. Finlanda: te poti caza intr-un iglu din sticla, ceea ce iti poate oferi o imagine unica a cerului noaptea, dar in acelasi timp te protejeaza de frig.

 

 

 

 

 

 

 

 

2.Vietnam: o croaziera in jurul Halong Bay este destinatia de vis a oricarui cuplu indragostit. O barca din lemn vintage, marea turcoaz si cateva stanci sunt singurele detalii de care ai nevoie pentru o vacanta reusita.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Honduras: este o plaja din Sudul Insulelor Caraibe, unde puteti inota alaturi de rechini giganti, fara cusca. Te vei lovi de o doza imensa de adrenalina, insa poti sta linistit pentru ca sunt doar niste giganti linistiti.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Turcia: Cappadocia este o regiune istorica cu formatiuni de roca, unde poti face plimbari cu balonul cu aer cald. Unele dintre aceste roci au forme chiar bizare, dar cu toate astea sunt locuite.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Canada: in perioada noiembrie-februarie te poti bucura de furtunile intense ale Pacificului pe insula Vancouver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tu ce destinatie ai ales pentru luna de miere?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment