5 destinații pentru Crăciun – Află care sunt cele mai frumoase orașe de Crăciun

5 destinații pentru Crăciun – Află care sunt cele mai frumoase orașe de Crăciun

Dacă îți dorești un Crăciun inedit, poți opta pentru unul dintre orașele de mai jos:

1. Nuremberg – Germania: în fiecare an, de Crăciun, Nuremberg atrage 2 milioane de turiști. Veți găsi aproximativ 180 de căsuțe de lemn, cu numeroase chilipiruri de Crăciun, bomboane, dulciuri și ornamente.

 

2. Viena – Austria: am vizitat acest minunat oraș de Crăciun, vi-l recomand cu drag pentru atmosfera romantică, pentru migdalele prăjite, pentru multitudinea de lumini și pentru vinul fiert.

 

 

 

3. Reykjavi – Islanda: este locul ideal pentru a răsfăța copilul din tine, nu departe de Reykajavi există un sat de basm, cu zâne, unde turiștii pot face un tur pentru a se bucura de un Crăciun fantastic.

 

4. Verona – Italia: orașul se va transforma într-un festival, iar focurile de artificii vor lumina lacul Garda.

 

 

 

 

 

 

5. Sydney – Australia: deși Crăciunul este asociat cu zăpada, poți lua în calcul și un Crăciun exotic. De ce să nu faci plajă și să ciocnești cu un cocktail?


Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment