5 aplicații pentru mobil destinate femeilor

Oferta este nelimitată când vine vorba de aplicații pentru mobil destinate femeilor, ajutându-ne să înțelegem mai bine cum funcționează organismele noastre. Dosarele de sănătate nu mai sunt depozitate în cabinetul doctorului, informațiile fiind disponibile la îndemâna ta 24/7. De la monitorizarea fertilității la cea a sarcinii, acestea sunt aplicațiile preferate când vine vorba de sănătatea femeilor:

  1. Period Tracker

Numele acestuia spune totul. Este o modalitate simplă de a ține pasul cu menstruația – tot ceea ce trebuie să faci este să te conectezi atunci când începe menstruația și să notezi durata – aplicația va estima când va începe următoarea perioadă menstruală și, cel mai important, când ești fertilă.

  2. Clue
Clue este alternativa cu un design perfect pentru cei care își doresc o aplicație de monitorizare a menstruației profesionistă. Această aplicație nu are un design încărcat de flori și de nuanțe de roz, bazându-se mai mult pe pictograme grafice și pe nuanțe neutre. Un alt plus este adus de faptul că numele și logo-ul apar mult mai discret pe ecranul telefonului.

3. Glow
Pentru cele care nu pot rămâne însărcinate, această aplicație ar trebui încercată. În această vară, Glow a făcut public faptul că le-ar fi ajutat pe 20.000 dintre utilizatoarele sale să rămână însărcinate natural. La fel ca celelalte aplicațiile de monitorizare, Glow le cere utilizatoarelor sale să noteze menstruațiile, însă este nevoie și de informații de zi cu zi cu privire la sănătate, precum nivelul de stres, al temperaturii corpului, al poziții cervicale și al tutunului și alcoolului consumat. La sfârșit, Glow nu numai că va estima perioada fertilă, dar va oferi și sfaturi personalizate pentru corpul tău. De exemplu, dacă ești subponderală, îți va sugera un mic dejun plin de proteine.

5-aplicații-pentru-mobil-destinate-femeilor4. Ovia Fertility
Aplicația Ovia Fertility este pentru cei care își doresc un copil și sunt dispuși să facă următorul pas. Creată de către experții de la Harvard, Ovia are o abordare științifică, utilizatorii fiind nevoiți să noteze fiecare detaliu al unei zile, precum câte pahare de apă au băut, câte fructe și legume au mâncat și chiar și nivelul presiunii sângelui.

5. Glow Nurture
Dacă abia ai rămas însărcinată, Nurture este versiunea modernă a What th Expect When You’re Expecting. După ce va estima data nașterii, aplicația va arăta și dimensiunea și o descriere a viitorului copil la fiecare pas. De asemenea, te poți conecta și la chat-ul comunității, unde poți împărtăși experiența ta cu alte viitoare mame.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment