4 rochii de toamnă în care vei arăta spectaculos

rochii

Rochii de toamnă pentru sezonul 2016

După cum ne-am obișnuit, fiecare sezon vine cu noi tendințe în modă, unele dintre acestea reinventate din cele precedente, iar altele revenind o dată la câțiva ani. Pentru următorul sezon, ți-am pregătit câteva recomandări de rochii de toamnă în care vei arăta cel puțin spectaculos. În funcție de evenimentul la care mergi sau activitatea pe care o vei face, poți accesoriza ținutele diferit, iar culorile specifice acestui sezon te vor ajuta să scoți diferite atuurile ale tale în evidență. Iată ce rochii de toamnă se poartă în 2016!

Rochii cu imprimeu floral

Creatorii de modă nu se joacă în fiecare toamnă cu imprimeurile florale, dar pentru sezonul toamnă 2016, mulți dintre aceștia au renunțat la minimalism și au adăugat imprimeurile florale îndrăznețe pe bluze, fuste și pe rochiile care te vor face să întorci privirile pe stradă. Le poți asorta cu o pereche de pantofi cu barete sau chiar și cu o geacă de blugi, dacă vrei să păstrezi un stil relaxat. Poți găsi câteva modele de rochii versatile și ieftine aici .

Rochii cu volane

Ne-am obișnuit să vedem la prezentările de modă piese vestimentare care folosesc adesea proporții derizorii. Dar, pentru această toamnă, creatori de modă precum Jill Stuart și Cushnie et Ocs au reușit să introducă volanele din nou în tendințe. Iar pentru iarnă, opțiunea volanelor va rămâne la modă, fiind exploatată de Gucci, care a creat pelerine tricotate, sau de JW Anderson, care a folosit straturile de piele căzute în falduri.

Rochii din catifea

Dacă ți-a plăcut moda perioadei renascentiste, atunci sezonul acesta este perfect pentru tine în tendințele modei. Catifeaua, mânecile în formă de clopot, corsetul și multe alte detalii revin la modă în această toamnă. Printre casele de modă care au adoptat această tendință în colecțiile lor se numără și Gucci, Vanessa Seward, Chanel, Ellery și Lanvin. Poți încerca și o fustă din catifea sau alte obiecte vestimentare, având în vedere că acesta este materialul cheie pentru sezonul în cauză.

Rochii pe un umăr

Anii ’80 au revenit, reușind să-și facă simțită prezența în conștiința colectivă din nou. Rochiile pe un singur umăr și chiar în combinație cu volanele au câștigat supremația la multe prezentări de modă din ultima lună. Isabel Marant, Saint Laurent, Lanvin și Moschino au folosit aceste modele pentru colecția toamnă 2016. Chiar dacă alegi o bluză pe un singur umăr, o poți asorta cu o fustă care îți va scoate în evidență silueta. Poți alege din câteva modele prezente aici.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment