4 motive pentru care să ierți un bărbat

ierti

Lucruri enervante pe care le fac bărbații, dar pe care poți să le ierți

Există o diferență clară între defectele de caracter și greșelile mici pe care poți să le ierți. Să stau sau să plec? Dacă ți-ai pus vreodată întrebarea aceasta, nu ești singura. Este dificil să știi ce comportamente poți să ierți și care sunt cu adevărat impardonabile, acelea care dau semnalul că e timpul să vă despărțiți. Răspunsul este simplu, acestea din urmă se încadrează în semne ale defectelor de caracter. Dacă observi defecte majore în caracterul cuiva, stai departe. Cu toate acestea, există comportamente din cauza cărora multe femei se pot despărți, iar în multe cazuri relația ar fi putut salvată. Dacă este un om de caracter și face o greșeală sau se poartă urât din când în când, poate ar trebui să îl ierți că se poartă ca un…bărbat.

1. Are dificultăți în exprimarea sentimentelor sale.

Dacă nu te întreabă ce este important pentru tine, nu înseamnă neapărat că este un tip insensibil. Probabil că nu se simte bine să vorbească despre emoții. Iartă-l pentru asta și ajută-l să se poarte diferit. De exemplu, spune-i că ți-ai dori să vorbiți despre ceva important care s-a întâmplat în ziua respectivă și întreabă-l dacă este momentul potrivit să vorbiți. Spune-i exact ce vrei de la el. Dacă vrei doar să te asculte, spune-i asta. Dacă vrei să rezolvi o problemă, spune-i.

2. Simți că nu te mai apreciază.

Dacă îl aștepți cu cina pregătită, cadouri și dragostea ta necondiționată înainte de a intra într-o relație, nu fi surprinsă dacă va considera absolut normale aceste lucruri. Dacă vrei să îi prepari desertul preferat, așteaptă până când sunteți într-o relație. Ca și femeie, îți poți defini valoarea prin a primi și a permite, nu prin a da și a face. Arată-i partenerului potrivit că ești femeia pe care o caută, dar nu prin dragoste necondiționată înainte de a exista o relație.

ierti3. Nu se deschide.

Iartă-l pe tipul care mormăie răspunsul la întrebarea ta. Dacă vrei ca el să se deschidă, pune o întrebare deschisă, nu una închisă, în cazul în care da sau nu sunt singurele răspunsuri. Și adu-ți aminte că mulți bărbați sunt astfel. Ei tind să vorbească scurt și la obiect, pe când femeilor le plac poveștile. Așa că, atunci când comunici cu un bărbat, asigură-te că vorbești o limbă pe care o poate înțelege și păstrează detaliile suculente pentru prietenele tale.

4. Nu te ascultă.

Femeile se plâng mereu că bărbații nu ascultă. Bărbații se plâng că femeile nu ascultă. Aceasta este una dintre cele mai mari problemele întâlnite într-o relație. Probabil că este în mijlocul unei activități atunci când vorbești cu el. Cei mai mulți bărbați pot face un singur lucru într-un anumit moment, în timp ce femeile sunt mai bune la multitasking. Așa că povestește-i ce vrei când vezi că a terminat alte treburi.

Citește și: Te respectă atât cât meriți

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment