4 motive pentru care ar trebui să-ți cumperi un iPhone

iphone

De ce să-ți cumperi un iPhone

Probabil că ai oscilat de câteva ori între cumpărarea unui smartphone cu Android și a unui iPhone, dar nu te-ai putut decide niciodată să plătești puțin mai mult pentru un iPhone. Chiar dacă prețurile sunt mai mari, există câteva motive care te vor convinge să-ți cumperi un iPhone, în detrimentul altui smartphone. Iată care sunt acestea!

Hardware și software mai bune

iPhone 6s și 6s Plus introduc o nouă caracteristică, pe care niciun producător de Android nu o poate copia. Display-ul 3D Touch este destul de inteligent pentru a simți presiunea, permițându-ți să navighezi ușor de pe ecranul de start, doar apăsând lung pe pictograma unei aplicații. Sau ai putea trage cu ochiul la e-mail-ul acela doar atingând-ul ușor în inbox. Dacă vrei să-ți cumperi un iPhone 6, poți găsi o ofertă perfectă pentru bugetul tău aici.

Poze live

iPhone produce în mod constant fotografii plăcute, cu o coloristică exactă, generație după generație. Iar iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt pe placul utilizatorilor datorită camerei clare de 12 megapixeli, cu o captură video 4K. La fel de importantă ca evoluția rezoluției este și procesorul semnalului de imagine de la Apple, care oferă culori realiste. Aceeași cameră foto este acum disponibilă și pe iPhone SE. Cea mai convingătoare caracteristică ce te va convinge să-ți cumperi un iPhone este cea de Live Photos, care captează video și audio în timpul și după ce faci poza. Poți anima imaginea în timpul redării, prin simpla apăsare îndelungată pe ecran. Alte telefoane Android au caracteristici similare, cum ar fi Zoe de la HTC, dar Live Photos este mai ușor de utilizat.

Este cel mai ușor telefon de utilizat

În ciuda tuturor promisiunilor făcute de creatorii telefoanelor Android, iPhone rămâne cel mai ușor de utilizat telefon până în prezent. Unele persoane se plâng de lipsa schimbărilor sistemului de operare iOS de-a lungul timpului, dar poate fi văzută ca un plus, deoarece funcționează cam la fel cum o făcea în 2007. Desigur, Apple a adăugat îmbunătățiri de-a lungul anilor, precum Siri și Control Center, dar iPhone-ul are o curbă de învățare egală cu zero. Odată cu iOS 9, s-a observat o îmbunătățire a aplicației Maps, a căutărilor și a lui Siri, făcând iPhone-ul să aibă o experiență a utilizatorilor mai bună decât Android-ul.

Update-uri când vrei

La 5 luni după ce a fost lansată ultima versiune a softului de la Google, Android Marshmallow, a fost instalat pe un procent de 2.3% dintre telefoane. La celălalt pol se află fanii Apple, cu un procent de 80% care folosesc iOS 9 din martie 2016. Însă toți utilizatorii iPhone pot ajunge la zi cu ultima versiune de iOS din prima zi în care apare, deoarece dinamica nu se va schimba prea curând. Alte motive care te pot convinge să alegi iPhone sunt aici.

Sursă foto: pixabay

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment