4 idei de cadouri pentru femeile din viața ta de Crăciun

cadouri

Mai e puțin și intrăm în cea mai frumoasă perioadă a anului: luna cadourilor! Și pe cât de frumoasă este această perioadă, pe atât de dificilă poate deveni în alegerea cadourilor potrivite.

Cadouri pentru mamă, pentru soție sau iubită, pentru colega de la birou. Ce alegi? Aș fi vrut să-ți spun că e simplu, însă nu e. Hai să luăm lucrurile pe rând.

Iată 4 idei de cadouri pentru femeile in viața ta de Crăciun:

1. Cadou pentru iubită sau soție

Se presupune că îi cunoști deja preferințele, însă ca de la femeie la bărbat îți spun că nicio femeie nu se supără dacă îi cumperi un parfum în plus. Nu e ca și cum n-am avea și noi un parfum preferat, însă niciodată nu strică unul în plus. Așa că îi poți testa parfumurile deja existente și să-i cumperi un parfum cu o aromă similară. De asemenea, dacă vrei să transformi experiența asta în una și mai ușoară, uită-te la culoarea apei de parfum pe care o folosește. Este roz? Bleu? Portocalie sau mov? Culoarea este dată de notele parfumului, așa că ar fi bine să nu te îndepărtezi foarte mult de ceea ce folosește deja.

2. Cadou pentru mama

O cremă de față este binevenită întotdeauna, mai ales dacă este una de calitate, hidratantă și antirid. Ai o mulțime de opțiuni, știu. Însă poți vorbi oricând cu un consultant în produse cosmetice și să-i ceri o cremă de față antirid, hidratantă și cu o textură ușoară. Poți face un pachet de cremă de zi și cremă de seară, iar mama ta cu siguranță că va fi foarte fericită.

3. Cadou pentru colega

Ai putea spune că e mai simplu, însă știi cum e! Cadourile de la birou sunt întotdeauna cu un buget mai redus și e musai să nu fie un cadou prea personal, ci mai degrabă amuzant sau în spiritul Crăciunului. Poți opta pentru un set de pahare pe care să le folosească de Crăciun sau Revelion, pentru o cană cu tematică și un ceai delicios, o agendă pentru Noul An sau pentru o pernă de scaun.

4. Cadou pentru sora ta

Ar trebui să o cunoști foarte bine. Poți vorbi cu Moșul să-i aducă un voucher de cumpărături pe care îl poate folosi după cum poftește sau te poți orienta către o brățară pe care o poate purta oricând. În plus, o astfel de brățară i-ar aminti ce frate cool are, nu-i așa?

Una peste alta, opțiuni sunt multe, însă dacă vrei un sfat prietenesc, nu lăsa totul pe ultima sută de metri. Magazinele devin foarte aglomerate în această perioadă și nu vei mai avea suficientă răbdare pentru cumpărături. În plus, ai întotdeauna la îndemână varianta de cumpărături online.

Foto: unsplash

Leave Your Comment