4 idei de cadouri pentru femei de Moș Nicolae pentru 2017

cadouri

Cu toate că Moș Nicolae este o sărbătoare care este așteptată cu nerăbdare mai ales de copii, partenera ta va aprecia cu siguranță un cadou primit pe 6 decembrie. Însă nu ai idei de cadouri pentru femei de Moș Nicolae pentru 2017? Nu îți face griji, îți venim în ajutor cu câteva propuneri. Iar ție nu îți mai rămâne de făcut decât să personalizezi cadoul pentru partenera ta și să împărtășești bucuria când îi oferi cadoul acesteia.

Ce cadouri pentru femei poți lua de Moș Nicolae pentru 2017?

Mănuși pentru touchscreen

Mănușile pentru touchscreen reprezntă un accesoriu de iarnă pe care partenera ta îl va folosi mereu când este pe afară. Acestea îi încălzesc mâinile în sezonul rece și îi permit să navigheze pe touchscreenul telefonului. Poți găsi nenumărate modele și culori, așa că poți alege perechea de mănuși pe care prezența feminină din viața ta să o poată asorta cu outfitul ei.

Încălzitor de cană cu port USB

Cui nu îi place un ceai fierbinte în zilele reci de iarnă? Încălzitorul pentru cană te ajută să pătrezi băutura fierbinte indiferent de timpul în care aceasta este consumată. Știi că nu îi place când se răcește ceaiul sau cafeaua înainte să poată termina toată cana? Un încălzitor de cană cu port USB este cadoul perfect pentru ea, mai ales dacă știi că mai uită de cana cu ceai atunci când navighează pe Internet sau se uită la un film.

Parfum

Dacă ți-ai făcut cercetările din timp și știi care sunt parfumurile preferate ale partenerei tale, îi poți lua de Moș Nicolae exact un cadou pe care știi că îl va folosi și îi va aduce aminte de tine. În plus, nici măcar nu trebuie să faci un drum în magazin, având în vedere că ai atât de multe variante de parfumuri online, printre care, mai mult ca sigur, îl vei descoperi și pe cel pe care știi că îl iubește partenera ta. Indiferent dacă preferă parfumurile Versace, Bvlgari, Chanel sau altele, dă comanda din timp, pentru a te asigura că ajunge înainte de Moș Nicolae și că nu trebuie să cauți ceva pe ultima sută de metri.

Set fondue

Dacă știi că drumul până la inima ei este pavat cu ciocolată și căpșuni, atunci ar trebui să îi faci cadou un set fondue. În plus, este un cadou de care poți profita și tu, așa că veți putea topi împreună ciocolata pe care să o picurați peste bețele de frigărui cu căpșuni.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment