3 idei de cadouri pe care nicio femeie nu le va refuza

cadouri

Zilele astea, îmi zice omul meu că trebuie să ia un cadou de Secret Santa pentru o colegă și că habar n-are ce să-i ia. Aoleu! Nu aveam o singură problemă, ci două! Nu numai că iubitul meu nu știa ce să-i cumpere colegei de birou, dar nu știa nici ce opțiuni are când vine vorba despre o femeie, ori și eu sunt femeie.
Așadar, există 3 lucruri de care fiecare femeie are nevoie. Sigur, o să spui “Păi, poate are deja!”. Corect, însă niciodată nu e suficient.

Așa că iată 3 idei de cadouri cu care nu vei da greș niciodată:

1. Cosmetice și parfumuri
La parfumuri este ceva mai greu, ce-i drept. Asta dacă nu cumva stai în casă cu ea și poți să-i miroși parfumurile, astfel încât să-ți faci o idee cu ce-i place. Nu e același lucru și în cazul cosmeticelor. Îi poți cumpăra întotdeauna rujuri, mascara, un set de fard de pleoape sau pensule de machiaj. Evită cremele de față, fondurile de ten sau blush-urile pentru că acolo deja trebuie să fii expert în machiaj.
Fardurile sunt cea mai bună opțiune alături de creioane și rujuri. Chiar dacă nu știi ce i se potrivește, îi poți lua un set cu mai multe culori. Va găsi, cu siguranță, ceva care să-i placă. Găsești astfel de cosmetice aici.

2. Accesorii:
Genți și pantofi! Tot ce are nevoie o femeie pentru a fi fericită. Orice femeie! Dacă e colegă de birou, alege o geantă office, clasică, din piele neagră. Dacă e mama ta, alege o geantă comodă și încăpătoare. Iar dacă e iubita ta, e aproape imposibil să nu știi ce fel de genți poartă.

3. Bijuterii:
Pentru noi, femeile, bijuteriile sunt un fel de a etala feminitatea, așa că niciodată nu sunt suficiente. Dacă n-ai nici cea mai mică idee ce bijuterii sunt pe placul femeii, alege întotdeauna bijuteriile delicate și simple. Chiar și cea mai opulentă femeie simte nevoia să poarte bijuterii delicate, uneori.
Dacă o cunoști destul de bine pe femeia care va primi cadoul, poți opta întotdeauna pentru un ceas. Dacă e tânără și adoptă un stil casual, un ceas cu o curea dintr-un material textil sau piele este întotdeauna binevenit. Dacă femeia adoptă un still office, atunci un ceas cu brățară metalică, rotund este perfect.
Găsești astfel de bijuterii aici și mai sunt și la super prețuri.

Pare mai simplu acum, nu-i așa?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment