2016 a fost un an plin

2017

Îmi plac zilele astea. Ultima din an și prima din următorul. E ca o retrospectivă a ceea ce am făcut și ce urmează să fac. 2016 a fost un an plin. Cu de toate. Am râs, am plâns, am câștigat. De pierdut, n-am pierdut nimic. Și așa mi-aș dori să gândiți și voi. Niciodată nu pierdem nimic pentru că fiecare experiență a noastră ne face să fim ceea ce vom fi mâine.

Oamenii vin și pleacă

Unii vin, alții pleacă. Iar atunci când cineva pleacă, fii sigur că urmează să apară altcineva care te va face să spui „Ce bine că ai apărut în viața mea„! Sigur că uneori uităm să fim recunoscători și blamăm. Îi blamăm pentru că ne fac rău, pentru că vin și pleacă, pentru că oferă mai puțin decât ne-am fi dorit, însă ce rost are? Ce rost are să ne gândim la ceea ce am pierdut și nu la ceea ce urmează să câștigăm?

Câteodată ne facem prea multe griji

2016 a început bine și se termină bine. Și mă gândesc eu așa: dacă la fiecare început și sfârșit de an ne dorim sau ne impunem să fim mai buni, de ce nu am putea face asta tot timpul? De ce nu am avea rezoluții în fiecare zi? De ce să nu facem mai multe lucruri pentru sufletul nostru în fiecare zi și nu doar la final de an? Pentru că uităm. Pentru că uneori ne facem prea multe griji pentru ziua de mâine când lucrurile sunt mai simple de atât. Să-ți faci griji e degeaba. Nu e ca și cum ai găsi soluțiile cele mai bune. Așa că în 2017, îngroapă-ți grijile și gândește pozitiv pentru că nimic nu e întâmplător.

2017 va fi pentru sufletul meu

Adică tot ce am uitat să fac pentru mine, voi face în următoarele 365 de zile. Așa să faci și tu pentru că nu e timp. Nu e timp de pierdut pe lucruri atât de neimportante.

La anul, pe vremea asta, să ne auzim cu bine, dorințele să ne fie împlinite, iar amintirile să ne pună zâmbetul pe buze.

Am avut un an bun. Îți mulțumesc 2016. 2017 te aștept cu brațele deschise.

Cu drag,

Cosmina

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment