În 2015 se poartă părul argintiu

Ani la rândul s-a încercat vopsirea părului argintiu sau alb pentru a înlătura orice urmă de îmbătrânire, dar iată că tendințele nu mai țin cont de acest aspect și în 2015 se poartă părul argintiu.

Probabil că acum ne confruntăm cu o enigmă pe care numai marii hairstyliști ar putea să o lămurească. Lady Gaga și Dascha Polanco sunt printre puținele vedete care au îndrăznit să poarte această culoare și cu siguranță, printre femeile normale, vor fi prea puține fane acestui nou look.

Pentru 2015, hairstyliștii propun șuvițe argintii sau chiar o culoare uniformă de argintiu pentru femeile care au mai mult curaj. Partea bună a lucrurilor? Nu se vor mai vedea firele albe de păr!

Rita Hazan, hairstylist la Carlina Ortega explică modul în care puteți obține acest look: „Dacă nu ești blondă natural, primul pas este decolorarea până se obține un galben perfect, astfel încât va fi suficient de ușor pentru a obține acel ton de gri argintiu, fără a provoca niciun prejudiciu părului.” Pentru mulți, părul argintiu are cumva o legătură cu fostul blond platinat, însă acum trebuie eliminată orice urmă de blond.

par-argintiuPentru a obține această culoare este posibil să ai nevoie de mai multe vizite la coafor, în decurs de mai multe săptămâni, prin adăugarea unor șuvițe din ce în ce mai deschise, în urma cărora vei obține mai multă strălucire. Acesta este unul dintre trucurile care nu îmbătrânesc chipul celei care adoptă această coafură îndrăzneață.

 

Kelly Osbourne a adoptat și ea această nouă culoare de păr și nu o îmbătrânește deloc. Efectul de ombre este genial pe o bază de negru-castaniu (vezi Rihanna), iar dacă mai adaugi și câteva bucle, vei obține un look sofisticat și elegant.
Părul argintiu poate fi coafat fie cu ajutorul unor bucle, fie într-un coc elegant. De asemenea, poți opta pentru șuvițe albăstrui sau aurii pentru un efect glam.

suvite-argintii

Cum îngrijești părul argintiu?

Părul astfel vopsit va avea tendința de a se usca mai mult decât cel obișnuit, de aceea se recomandă folosirea unor produse de îngrijire adecvate, pentru a-și menține elasticitatea. Folosirea unor măști hidratante, șampoane și balsamuri, ajută părul să nu capete un aspect tern sau să se îngălbenească. Masajul scalpului este foarte important pentru că stimulează circulația sângelui. De asemenea, se recomandă să eviți folosirea plăcii de păr, ondulatorul sau orice sursă directă de căldură.
Părul argintiu reflectă lumina și devine un punct de atenție. Se recomandă să-l tunzi regulat dacă ai vârfurile deteriorate.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment