În 2015 se poartă gențile neon

genti neon

Dacă îți dorești să fii observată în viața de zi cu zi, atunci gențile neon sunt o alegere bună. Balenciaga și casa de modă Yves Saint Laurent propun gențile de umăr și clutch-urile neon, fiind una dintre cele mai strălucitoare interpretări ale tendințelor de anul acesta.

Prin virtutea cromatismului extravagant, noul concept pentru genți nu poate trece neobservat și îți garantează evadarea din monotonia culorilor urbane. Deși culorile neon fac parte din gama acelor tendințe tabu, desginerii au fost prevăzători și au optat numai pentru accesorii neon, cu care orice femeie obișnuită își poate dinamiza ținuta.

Sunt elemente ideale pentru petreceri, birou sau orice alte evenimente la care trebuie să participi. De la nuanțe de roz și portocaliu până la verde lime și galben, gențile neon se potrivesc ținutelor uni sau neutre.

Clutch galben neon

În show-urile dedicate sezonului de primăvară-vară 2015, gențile în culori vibrante nu au fost doar o simplă pată de culoare într-un outfit, ci au contribuit la realizarea unor blocuri de nuanțe inedite. Totuși, dacă nu ai curaj să porți o astfel de geantă, poți încerca varianta mai sigură: gențile cu detalii neon. Se adresează mai degrabă femeilor care pun accent pe un look conservator, dar stilizat.

Începând cu anul 2012, când Alexander Wang a devenit noul director de creație Balenciaga, casa de modă și-a schimbat destul de mult din semnătura cu care eram deja obișnuiți. Noile genți neon de la Balenciaga au apărut în ideea de a revoluționa stilul obișnuit de stradă, oferind un confort datorită lanțului pentru umăr.

genti neon

Culorile neon folosite sunt perfecte pentru a oferi un strop de luminozitate pentru un look monocron, în timp ce contrastează cu restul detaliilor din ținută. Gențile sunt disponibile în nuanțe de albastru electric, roz și verde lime.

Singurul lucru care nu ne place la aceste genți este prețul. O geantă Balenciaga Neo Classic se vinde la prețul de 1635 dolari și pot fi găsite online pe site-ul oficial al brandului. Cu toate astea, poți fi sigură că este o investiție bună pentru că sunt genți versatile, chic și la modă pentru perioada imediat următoare.
Geanta YSL este ideală pentru femeile care iubesc luxul și poate fi purtată cu o rochie albă din dantelă croșetată.

Sursă foto: Balenciaga, Yves Saint Laurent

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment