2013 – 365 de gânduri, idei, sentimente, proiecte

2013 – 365 de gânduri, idei, sentimente, proiecte

Un an nou, gânduri și planuri noi! Îmi doresc să mă dezvolt, să-mi duc până la capăt fiecare proiect, îmi doresc să cunosc oameni mai frumoși, mai buni, dar mai ales îmi doresc să mi se umple sufletul de bucurie și de acel sentiment aparte: iubirea.

Simt nevoia să văd oameni fericiți în jurul meu, atât de fericiți încât să mă molipsească cu optimismul și liniștea lor sufletească. Îmi doresc să merg cu mama în Barcelona și să mâncăm înghețată la terasă, cu tata poate m-aș duce prin Franța, mi-l doresc pe el să mă sărute de noapte bună și să ne facem planuri împreună.

Îmi place să cred că viitorul stă în mâinile noastre, deși nu putem anticipa ce se va întâmpla nici măcar de la o zi la alta.

2013 va fi un an plin de ambiție, muncă multă, pasiune pentru tot ce voi întreprinde și credință că există cineva, undeva care are grijă de noi toți!

Mi-am dorit să se încheie 2012, un an dificil, cu încercări multe, dar care au făcut din mine un om mai puternic și mai încrezător.

Planuri de viitorÎți spun bun-venit 2013 și îți doresc o soartă mai bună decât a anului ce tocmai s-a încheiat!

Tu ce-ți dorești în 2013?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment