12 semne evidente că un tip te place!

Dragostea, sentimentul care îți pune inima pe fugă și îți face stomacul să se umple de fluturi colorați. Dragostea este cel mai frumos și special sentiment din întreaga lume. Însă, asta doar dacă îți este împărtășită. Pentru că multe sunt cazurile când tu te îndrăgostești de un tip, însă el nu îți arată că ți-ar împărtăși acelasi sentiment. Atunci apar fricile, apare frustrarea, apar întrebările și regretele. Poate te-ai dat de gol că îl placi, nu trebuia. Poate are deja pe cineva și tu ți-ai făcut atâtea planuri. Gânduri și alte zeci de gânduri.

Poate ai auzit de la prietenele tale să ai curaj și să faci tu primul pas, că nu ai ce să pierzi. Însă, toate știm că nu-i chiar așa de ușor și, de multe ori, se întâmplă să dai greș, să te faci de râs, să îți dorești să nu-l mai vezi niciodată în viața ta, deși îl placi atât de mult.

Emoțiile te iau prin surpindere numai când auzi numele lui, iar când îl vezi, te pierzi și nu știi cum să te porți. Deși, teoretic, totul poate fi rezolvat cu ușurință, practica ne pune, deseori, la pământ.

Pentru a-ți ușura decizia și pentru a te face să te simți confortabil în preajma lui, am adunat, de la fete care au trecut prin această experiență, 12 semne care îți arată că și el te place!

1. Când este aproape de tine, chiar și într-un grup de prieteni, comunică cu ușurință cu tine și te privește direct în ochi? Asta înseamnă că se simte confortabil în preajma ta.

2. Are momente când deși se simte confortabil, atunci când vorbește doar cu tine, vocea îi tremură și se fâstâcește? Asta înseamnă că ești importantă pentru el și nu vrea să dea greș cu ceva.

3. Este foarte receptiv la atingeri. Dacă din greșeală l-ai atins și el nu se ferește și îți întoarce, într-un anume mod, atingerea, atunci vrea mai mult.

4. Se poate purta diferit atunci când sunteți doar voi doi. Pentru că și tu, la rândul tău, îi oferi aceeași fluturi în stomac și aceleași emoții pe care le-am menționat mai sus.

5. Nu ratează nicio ieșire a grupului, dacă știe că și tu vei fi acolo. E prezent în cadrul tuturor activităților și momentelor importante. Da, își dorește să te vadă des!

6. Ochii spun mai multe decât noi o putem face. Așa că dacă îl surprinzi uitându-se la tine și totuși nu-și ia privirea de la tine, din contră, te privește direct în ochi, înseamnă că are încredere în el și în ceea ce simte pentru tine.

7. Îți face complimente tot timpul. Deși, ceilalți membri ai grupului îți mai spun că te prinde bine o culoarea anume sau că te-ai îmbrăcat frumos, atunci când vine din partea lui, vei simți că o face pentru că și tu îi placi.

8. Folosește rețelele de socializare pentru a comunica cu tine atunci când nu vă întâlniți? Asta înseamnă că se gândește tot timpul la tine și vrea să afle ce faci. Chiar și aprecierile postărilor înseamnă că este cu gândul la tine.

9. Observi că se aranjează ori de câte ori iese acolo unde ești și tu? Folosește parfum și este bine îmbrăcat? La fel o faci și tu, nu-i așa?

10. Este gelos. Ori de câte ori un alt tip vorbește cu tine, se uită diferit și insistent, întreabă în stânga și în dreapta ce-i cu tipul respectiv? E gelos, cu siguranță!

11. Se simte inconfortabil ori de câte ori vă întâlniți întâmplător? Este emoționat și comunică mai greu? Este pentru că nu se simte pregătit să îl vezi. Poate ținuta nu este cea mai frumoasă, poate nu e aranjat și asta îl face să se simtă incomod.

12. Te întreabă dacă te afli într-o relație cu cineva? Asta, da, este un mare semn că este interesat de tine! Și dacă o face, nu mai sta pe gânduri și acționează și tu. Spune-i că îl placi!

Trebuie să fii atentă la aceste semne, sunt foarte importante. De asemenea trebuie să știi că majoritatea bărbaților nu sunt atât de curajoși când vine vorba de a-și declara dragostea. Însă, dacă ești atentă la acțiunile sale îți vei da seama cu ușurință dacă te place sau nu. Și fii tu mai curajoasă decât el și fă primul pas!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment