11 fructe care te ajută să slăbești rapid

fructe

Da, există fructe care te ajută să slăbești rapid. Fructe pe care trebuie să le consumi în mod regulat, pentru a avea efectul mult dorit. Pe lângă celebrele diete pentru slăbit pe care le-ai încercat sau de care ai auzit de la prieteni și cunoștințe, există anumite alimente care te ajută să menții o greutate optimă, sau care te pot ajuta să scapi de acele kilograme de care te tot plângi.

Dar, totuși, nu înțelege greșit. Fructele de care îți vom spune trebuie să înlocuiască anumite alimente bogate în calorii pe care tu le consumi acum, fie că sunt mese principale, fie că sunt gustări.

Fructe care te ajută să slăbești

1. Merele sunt fructele care au cele mai puține calorii și care reușesc totuși să îți ofere valorile nutriționale de care corpul nostru are nevoie. Vitamine și fibre, numai bune în dietele pentru slăbit. Merele pot fi consumate ca atare, înlocuind o gustare, sau le poți adăuga în diverse rețete sănătoase, cum ar fi terciul de ovăz, salată de fructe sau un smoothie.

Un măr are în jur de 166 calorii.

2. Fructe de pădure, gustoase, sănătoase și fără calorii multe. Bogate în vitamina C, la fel ca merele, fructele de pădure oferă energia de care avem nevoie dar și gust meselor noastre de dietă. Poți face biscuiți din ovăz și fructe de pădure, cremă de banane, iaurt și fructe de pădure și multe alte specialități.

3. Fructul Pasiunii este un fruct delicios, utilizat în sucuri și smoothie-uri, slab caloric, foarte des utilizat în dietele pentru slăbit, înlocuind anumite gustări. Un astfel de fruct conține în jur de 17 calorii, astfel fiind printre cele mai slabe caloric fructe.

4. Kiwi, fructul verde cu semințe și multe vitamine. Acesta conține vitamina E, vitamina C, calciu și multe fibre. Pe lângă faptul că este foarte gustos și are valori nutriționale suficiente pentru a înlocui o gustare, acesta este foarte bun și recomandat în dietele pentru slăbit. Încearcă să-l combini cu diferite nuci și semințe

5. Pepenele, atât cel galben, cât și cel roșu, sunt numai buni de hrănit un suflet care se află într-o dietă pentru slăbit. Pepenele conține foarte multă apă, astfel că reușește să hidrateze suficient și să hrănească datorită conținutului mare de fibre, potasiu dar și antioxidanți.

6. Portocalele, bogate în vitamina C și delicioase în orice regim de slăbit. Acestea nu sunt recomandate să înlocuiască o masă, însă sunt perfecte pentru gustările dintre mese, sau pentru a fi integrate în salate și deserturi.

7. Bananele, cele mai hrănitoare fructe, slabe din punct de vedere caloric și bogate în potasiu, fibre magnesiu, vitamina A, vitamina B6, vitamina C și antioxidanți, este fructul perfect pentru a înlocui un mic dejun sau o gustare. Este foarte utilizată în combinații cu iaurt, ovăz și alte fructe.

8. Avocado, deși plin de grăsimi, este foarte hrănitor și bogat în vitamina K pe care nu o găsești în orice fruct. Grăsimile pe care un fruct de avocado le oferă, sunt grăsimi bune și hrănitoare, astfel că un avocado poate înlocui micul dejun pe care obișnuiai să-l consumi. Încearcă să faci o pastă din avocado, cu sare, piper și poate câteva roșii tocate mărunt.

9. Grapefruit, această portocală roșie, dulce-acrișoară, oferă vitamina C și vitamina A și reprezintă o gustare delicioasă, fără prea multe calorii care te ajută să pui metabolismul la lucru și să arzi grăsimile nedorite.

10. Prunele, foarte bune în reglarea digestiei. Atât proaspete cât și uscate, deshidratate, acestea sunt recomandate în dietele pentru slăbit, pentru a înlocui gustările de peste zi.

11. Piersica, gustoasă și sănătoasă, care poate fi integrată în micul dejun, fiind servită cu iaurt grecesc sau terci de ovăz, oferă vitamina C și vitamina K, numai bune pentru doza de energie necesară. Integrează aceste fructe în alimentația ta și scoate gustările nesănătoase, cum ar fi produsele de patiserie, carbohidrații și multe alte alimente bogate în calorii și sărace în vitamine și antioxidanți.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment