10 motive pentru care NU ar trebui să fii disperată la primele întâlniri

prima intalnire

Prima întâlnire, mereu, vine cu un pachet de emoții, pe care nu le poți ascunde nici în geantă, nici sub zâmbetul pe care îl afișezi, crezând că astfel el nu va observa aceste emoții. Emoții care, de multe ori, te împiedică să ai parte de o primă întâlnire așa cum îți doreai. Trebuie să afli că nu ar trebui să fii disperată la primele întâlniri. Sunt sigură că știai asta, dar acum îți voi spune și 10 motive pentru care să încerci să te liniștești în cadrul primelor întâlniri.

La prima întâlnire e normal să ai emoții, însă, e foarte important cum le exteriorizezi. Am auzit tot felul de situații, unele mai ciudat decât altele, care desigur s-au terminat rapid și cei doi nu s-au mai văzut niciodată, nicicând.

Pentru a evita astfel de situații, trebuie să știi câteva lucruri,pe care le-am strâns de la prietene și nu numai, dar și din propria mea experiență.

1. Relaxează-te pentru că el simte.

Da, ai auzit bine. Deși se află la distanță, faptul că tu ești stresată și ai o stare de anxietate cu privire la momentul în care voi doi vă veți întâlni, cu siguranță îi vei transmite asta prin mesajele pe care vi le transmiteți. Pentru că atunci când te afli sub stres, nu prea mai conștientizezi ce scrii și ce spui. Încearcă să asculți melodia ta preferată, să te bucuri de o activitate care îți place și să ieși cu prietene, până în ziua în care îl vei întâlni pe el.

2. Nu forța lucrurile, ele vin de la sine.

Dacă el amână întâlnirea, nu încerca să afli de ce, care este motivul. Spune-i că este în regulă și că aștepți un semn de la el când este gata să reprogramați următoarea dată. Nu te panica, nu te gândi la ce este mai rău. Poate chiar s-a întâmplat ceva și nu mai poate veni în ziua și la ora stabilită. Totul se va întâmpla atunci când trebuie și cum trebuie.

3. Păstrează energia și emoțiile pentru relație

Bună asta, nu-i așa? Dacă tu vei pune toată energia și emoțiile în cadrul primelor întâlniri, ce-ți mai rămâne pentru viitor? Pentru acele întâlniri când voi deja vă cunoașteți și încercați să construiți un viitor împreună. Păstrează tot ce ai mai bun pentru acele zile.

4. Află dacă este bărbatul potrivit

Cum afli asta? Păi dacă tu ești cea care insistă ca această întâlnire să aibă loc, în niciun caz nu este cel pe care tu îl meriți. Lasă-l pe el să facă totul, să aleagă data, ora și locația, să te caute. Astfel vei știi dacă are gusturi bune, dacă vă potriviți, măcar pentru o primă întâlnire. Apoi, lucrurile vin de la sine. Dar fii isteață și atentă la detalii.

5. Meriți tot ce-i mai bun

Trebuie să fii conștientă că meriți tot ce este mai bun. Dacă acest bărbat te caută și vrea să aveți această primă întâlnire, cu siguranță meriți asta. Nu încerca să faci eforturi, pentru că el te place așa cum ești, altfel nu este cel care trebuie.

6. Află-i intențiile

Dacă vei renunța la emoții sau dacă vei încerca să le controlezi, vei putea observa detalii care îți pot arăta dacă acest bărbat are sau nu intenții bune. Dacă vrea doar o aventură, sau caută o femeie pentru a construi un viitor împreună. Încearcă să pui focus pe asta, vei vedea că și emoțiile vor fi unele productive.

7. Nu consuma alcool

Nu la prima întâlnire când trebuie să fii atentă la gesturile lui, la ceea ce spune, la tot. Pentru că astfel îți vei da seama dacă acest bărbat merită și a doua întâlnire sau nu, dacă el e cel pe care îl aștepți sau aceasta este prima dar și ultima dată când voi doi stați la aceeași masa.

8. Nu te grăbi

Nu te arunca din prima, încearcă să o iei încet și să gândești în detaliu la ceea ce îți dorești în viitor. Chiar și după prima întâlnire, așteaptă ca el să-ți dea un semn, să te invite în oraș, din nou. Tu doar așteaptă, dacă este să fie ceva, va fi, cu siguranță.

9. Tu îți ești suficientă

Trebuie să știi că nu ai nevoie de cineva care să te facă fericită, tu singură trebuie să faci asta. Dacă ai astfel de așteptări de la partener, vei fi contrariul, total nefericită. Tu ești tot ceea ce ai nevoie și, când el vine, apare în viața ta, trebuie să te găsească fericită, mulțumită, pentru ca amândoi să construiți împreună un cuplu stabil.

10. Nu vei fi niciodată perfectă

Da, ai auzit bine. Nu vei fi niciodată perfectă, nimeni nu este și nu va fi. Renunță la a mai avea astfel de așteptări de la tine, încearcă să te iubești exact așa cum ești, cu bune și rele. Dacă el merită, te va accepta cu toate imperfecțiunile tale, pentru că și el le are pe ale lui.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

1 Comment

  1. Reply
    Carla

    Sunt niste sfaturi foarte bune, am observat ca foarte multe utilizatoare isi fac griji prea mari de la prima intalnire.

Leave Your Comment