10 modele de pantaloni scurţi pentru 2015

pantaloni scurti

Pantaloni scurţi – vara 2015

Pentru că vara bate la uşă şi odată cu ea vin zilele însorite şi temperaturile ridicate, e cazul să verificaţi garderoba, să lăsaţi la o parte pantalonii lungi şi să vă asiguraţi că aveţi diferite stiluri de pantaloni scurţi pentru a vă putea personaliza outfit-uri pentru fiecare ocazie. Spre deosebire de fuste sau rochii, pantalonii scurţi asigură libertate de mişcare, asigură confort şi vă ajută să faceţi faţă mai uşor zilelor toride.

Pantaloni scurţi cu detalii florale

Motivele florale revin în forţă anul acesta, iar o pereche de pantaloni cu imprimeu floral sau flori aplicate sunt perfecţi pentru o ţinută casual sau chiar pentru o zi însorită pe plajă. Dacă nu sunteţi sigure cum să combinaţi motivele florale cu alte imprimeuri, ţineţi cont de faptul că imprimeurile nu trebuie să se potrivească, ci culorile trebuie să fie complementare. Acestea fiind spuse, cu alb şi negru n-aveţi cum să greşiţi, căci se potrivesc la orice.

pantaloni scurti flori
Sursă foto: H&M

Pantaloni scurţi cu talie medie

Simpli, cu detalii, franjuraţi sau chiar cu aspect uzat, pantalonii scurţi cu talie medie sunt ideali pentru acelea dintre voi care iubesc pantalonii scurţi însă nu sunteţi fane ale taliei înalte sau taliei joase. Aceşti pantaloni sunt compromisul dintre cele două şi sunt comfortabili şi răcoritori în acelaşi timp.

pantaloni talie medie
Sursă foto: H&M

Pantaloni scurţi sailor

Vă era dor de ţinutele sailor? Ei bine ele se întorc, iar pantalonii sailor sunt mai feminini ca oricând. Cu talie înaltă şi detalii delicate, acest tip de pantaloni îţi pun talia în valoare şi crează iluzia de picioare lungi, ceea ce îi face ideali pentru acelea dintre noi care n-am fost tocmai înzestrate din acest punct de vedere.

pantaloni sailor
Sursă foto: H&M

Pantaloni scurţi retro

Evocând anii 70, acest tip de pantaloni cu talie înaltă, însă nu foarte scurţi, sunt o alegere ideală pentru a completa o ţinută simplă, sau una ceva mai complexă, în funcţie de preferinţe şi starea de spirit. Oricum aţi alege, această pereche de pantaloni aminteşte de simplitatea dar şi de feminitatea lui Baby din Dirty Dancing, iar asta va da outfit-ului un aer aparte.

pantaloni retro
Sursă foto: Zara

 

Pantaloni de lungime medie

Aceşti pantaloni scurţi nu sunt tocmai… scurţi. Sunt calea de mijloc între pantalonii scurţi şi cei trei sferturi, şi sunt perfecţi pentru cele dintre voi care ar dori să poarte o piesă vestimentară de vară, dar care să nu expună atât de tare pe cât o fac majoritatea pantalonilor scurţi. Cu talie medie sau înaltă, simpli sau cu aspect uzat, iată un tip de pantaloni scurţi care sunt suficient de scurţi încât să fie răcoritori şi suficient de lungi încât să nu simţi prea multe perechi de ochi aţintite asupra ta.

pantaloni lungime medie
Sursă foto: Zara

Pantaloni scurţi cu buzunare

Anul acesta buzunarele sunt nelipsite de pe pantalonii scurţi. Casual sau eleganţi, buzunarele trebuie să fie cât mai atipice şi interesante, iar buzunarele vizibile sunt şi ele încă în trend. Pe lângă utilitate, buzunarele sunt detalii care atrag atenţia cu cât prezintă mai multă originalitate, deci nu vă temeţi să achiziţionaţi o pereche mai… ciudată.

pantaloni scurti buzunare
Sursă foto: Zara

Pantaloni chino

Un bun articol vestimentar pentru zilele călduroase, pantalonii scurţi chino sunt uşor de adaptat oricărui stil şi sunt ideali pentru o ţinută casual. În majoritatea cazurilor vin în culori neutre uni şi aspect denim, deci stă în puterea voastră să echilibraţi ţinuta cu articole ceva mai bogate în detalii sau cu accesorii.

pantaloni chino
Sursă foto: H&M

 

Pantaloni scurţi de in

Fiind confecţionaţi dintr-un material ce n-ar trebui să lipsească din garderoba de vară a niciunei femei, pantalonii scurţi din in sunt un must-have în zilele caniculare, deoarece permit trecerea aerului şi lasă pielea să respire. Îmbină utilul cu plăcutul şi alege o pereche care te avantajează.

pantaloni scurţi de in
Sursă foto: H&M

Pantaloni scurţi cu broderie

Pantalonii cu detalii brodate au un farmec aparte şi pot fi piesa de rezistenţă a ţinutelor tale, dacă ştii cum să îi porţi. Fie că vorbim de o broderie subtilă sau de pantaloni acoperiţi complet de modele brodate, broderia va fi la mare căutare în vara anului 2015.

pantaloni broderie
Sursă foto: Zara

Pantaloni eleganţi

Nu puteam încheia lista fără să menţionăm pantalonii scurţi eleganţi, o opţiune perfectă pentru cele care sunt nevoite să păstreze un aer office sau aleg să facă din acest stil unul care să le definească. Cel mai adesea cu talie înaltă, pantalonii scurţi eleganţi îmbină comfortul cu eleganţa şi sunt în trend în 2015.

pantaloni scurti eleganti
Sursă foto: H&M

 

Sursă foto: fashionisers.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment