10 lucruri incredibile pe care nu le știai despre iPhone-ul tău

Știm că există nenumărate articole pe tema lucrurilor pe care le poate face iPhone-ul tău, deoarece smartphone-urile din zilele noastre pot face atât de multe lucruri. Noi am ales 10 lucruri cu ajutorul cărora să te distrezi dacă se întâmplă să ai un iPhone. iPhone-ul tău poate face tot felul de lucruri incredibile, de care, probabil, nu știi. Iată o listă a unora dintre cele mai cool caracteristici ascunse ale iPhone-ului.

1. Poți să scuturi telefonul pentru a anula
Ai făcut o greșeală în timp ce scriai sau editai o poză? Nu îți face griji! Scutură-ți iPhone-ul puțin – ca și cum ai face un martini – și te va întreba dacă vrei să anulezi acțiunea.

2. Poți să îți încarci bateria mai repede dacă setezi modul Airplane
Mutând telefonul pe modul Airplane (Avion), se va opri accesul wireless și cel al rețelei mobile, astfel permițând telefonului să se încarce de până la două ori mai repede.

3. Poți opri muzica automat cu ajutorul cronometrului
Dacă îți place să adormi cu muzică, poți folosi cronometrul pentru a opri muzica la un moment dat. În aplicația cronometru, selectează „When Timer Ends”, apoi alege „Stop playing”. Cronometrul va opri automat muzica după ce se va termina perioada de timp selectată.

4. Poți face o poză cu butoanele de volum
Uneori este greu să fixezi o poză prin apăsarea butonului de captură – dacă porți mănuși de exemplu – caz în care poți face poza fie prin apăsarea butonul de volum în sus, fie prin apăsarea celui de volum în jos. Problemă rezolvată!

5. Poți face multiple poze în același timp
Dacă ții apăsat butonul de captură, iPhone-ul tău va face o serie rapidă de poze, în succesiune. Acest lucru este folositor mai ales în cazul în care vrei să fotografiezi un subiect în mișcare. După ce faci asta, te poți uita prin fotografiile surprinse pentru a-ți alege preferatele.

6. Poți vedea la ce oră a fost primit/trimis un mesaj
Trage de bula în care se află mesajul către stânga, și vei vedea ora la care acesta a fost primit, respectiv trimis. Printre alte lucruri, acest lucru îți va arăta cât de mult timp pierzi trimițând mesaje.

10-lucruri-incredibile-pe-care-nu-le-știai-despre-iPhone-ul-tău7. Poți începe o nouă propoziție doar prin dubla apăsare a barei de spațiu
Oricând scrii un mesaj sau un e-mail și vrei să începi o nouă propoziție, poți apăsa de două ori bara de spațiu și ți se va adăuga automat un punct și un spațiu.

8. Poți vedea un calendar mai detaliat
Atunci când folosești aplicația calendar, întoarce-l invers, în poziția landscape, și vei avea o prezentare detaliată a programului tău.

9. Poți crea o parolă formată din litere (nu doar din numere)
În mod normal, iPhone-ul îți va cere să tastezi numere atunci când creezi parola care îți deblochează telefonul. Dar poți schimba această setare. Du-te la Settings > General > Passcode Lock și debifează „Simple Passcode”. Ți se va cere să schimbi parola, tastatura apărând imediat pe ecran în locul ferestrei cu numere. Această tastatură va apărea de fiecare dată când îți vei debloca iPhone-ul.

10. Poți particulariza vibrațiile
Această caracteristică te va lăsa să schimbi modelul de vibrațue pentru alerte și notificări. Du-te la Settings > Sounds > Ringtone > Vibration > Create New Vibration. Poți particulariza modelul vibrației pentru fiecare dintre contactele sale, folosind aceeași procedură în cadrul listei de contacte. În acest fel, îți poți da seama cine sună sau ți-a trimis un mesaj doar prin simț.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment