10 lucruri feminine care nu-i plac unui bărbat

Există câteva lucruri feminine care nu sunt pe placul unui bărbat, chiar dacă femeile depun un adevărat efort pentru ele. Știu cât este de frustrant când un bărbat care nu are nici cea mai mică legătură cu moda, face reproșuri cu privire la lookul vostru, așa că am făcut o listă cu 10 lucruri feminine pe care bărbații nu le suportă:

1. Coafurile complicate:
Coafurile complicate sunt în regulă când mergeți la o ședință foto extravagantă sau la cine știe ce eveniment. În alte situații, bărbații preferă părul cu un aspect natural, fără să fie nevoiți să mângâie un păr plin de gel, spray lipicios și alte produse de păr.

2. Prea mult fond de ten:
Este unul dintre acele lucruri feminine pe care bărbații chiar îl urăsc, cu atât mai mult dacă tenul tău arată ca o mască. Fondul de ten este destinat pentru a ascunde liniile fine, petele sau mici defecte. De asemenea, pielea ar trebui să arate sănătoasă și netedă. Dacă fondul de ten este vizibil, înseamnă că nu l-ai aplicat corect.

3. Machiajul cu sclipici:

Dacă nu ești un make-up artist profesionist, mai bine evită să folosești farduri strălucitoare. Machiajul mat este întotdeauna o alegere mai bună, iar bărbații sunt de acord cu acest aspect.

4. Gene lipite:

Bărbații nu consideră deloc atrăgătoare genele lipite și asta se întâmplă de obicei când aplici prea mult rimel. Încearcă mai multe branduri și alege cel mai bun rimel pentru tine. De asemenea, poți evita să ai smocuri de gene dacă le periezi cu o perie specială după ce ți-ai dat cu rimel.

10-lucruri-feminine-care-nu-i-plac-unui-barbat5. Zone neepilate:

Fie că îți place sau nu, bărbații preferă pielea netedă, că de aia ești femeie! Ai grijă să te epilezi mereu foarte bine pentru că bărbații asociază acest aspect cu lipsa de igienă și este chiar mai rău decât în cazul unui machiaj prost făcut.

6. Piele uscată:

Nimic nu e mai feminin decât o piele hidratată! Bătăturile și pielea uscată sunt groaznice pentru orice bărbat care vrea să te atingă. Folosește cremă de corp hidratantă sau ulei.

7. Respirație neplăcută sau dinți galbeni:

Repirația neplăcută și dinții galbeni nu fac parte din categoria lucruri feminine, așa că încearcă să te gândești la motivul care cauzeaza această problemă. Poate fumezi prea mult? Bei vin roșu, cafea? În orice caz, poți începe să folosești pastă de dinți pentru albire și poartă întotdeauna la tine gumă mentolată în geantă.

8. Conturul de buze:

Dacă ieșiți la prima întâlnire să luați masa și folosești un contur de buze mai închis decât culoarea ta naturală, imaginează-ți ce se întâmplă cu rujul după ce iei masa. Va dispărea și vei rămâne cu un contur de buze oribil. Optează pentru un contur natural.

9. Prea mult parfum:

Când o femeie folosește prea mult parfum este ca și cum e disperată după atenție. Parfumul are rolul de a te ajuta să-ți exprimi personalitatea și dacă îl folosești în exces, vei da greș. Pulverizează foarte puțin parfum și lasă bărbatul să își dorească să stea mai aproape de tine pentru a-ți simți parfumul.

10. Nu te farda în public:

Bărbații urăsc să vadă cum te aranjezi pentru că le distruge iluzia de a crede că ești mereu frumoasă. Lasă-l să creadă că ești frumoasă fără niciun efort. Machiajul trebuie să-l faci mereu acasă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

Leave Your Comment