10 lucruri care nu trebuie să lipsească din dormitor

Dacă vrei să te trezești într-un dormitor confortabil, trebuie să ai cele 10 lucruri care îți fac trezirea mai ușoară.

Iată care sunt acestea:

1. Un covor confortabil: nimic nu poate fi mai neplăcut decât să pășești dimineața pe o podea rece. Fă-ți o favoare și achiziționează-ți un covor mic, de preferat din blană, pe care să-l așezi pe lateralul patului. O să vezi că te vei trezi cu altă dispoziție.

covor-dormitor

2. Alege o temă: mai ales dacă vorbim despre camera copiilor. Dacă nu faci parte din acei părinți care transformă dormitoarele în adevărate povești de la Disney, poți opta pentru o astfel de temă. Timothy Whealon a ales dungile pentru un design simplificat, dar totodată funky. De reținut faptul că dungile nu trebuie să fie așezate la fel, ci în contrast.

dormitor cu dungi

3. Perne: două perne nu sunt niciodată de ajuns. În primul rând, pentru confortul tău și în al doilea rând pentru că un pat mare arată mai primitor dacă are cel puțin patru perne de dimensiuni diferite.

cum-asezi-pernele

4. Un loc unde să stai (altul decât patul): această regulă nu se poate aplica și pentru dormitoarele mici, însă dacă ești norocos și ai suficient spațu în dormitor, alege să mai ai un alt loc în afară de pat, unde poți citi liniștit sau poți avea o conversație plăcută, fără să te ia somnul.

dormitor

 

5. Renunță la televizor în favoarea mobilei: tehnologia nu are ce să caute în dormitor, conform opiniei desinerului Aurélien Gallet. În locul unui TV, ai putea alege o masă cu o oglindă și produsele prferate de îngrjire (parfum, loțiune de corp, cremă de față). În afară de asta, dormitorul este destinat odihnei, de ce să cazi în capcana televizorului, care te poate ține treaz mai mult decât ți-ai fi dorit?

model-dormitor

6. Colecție cu lucrurile preferate: este important ca dormitorul să-ți ofere o stare de bine, de aceea îți poți așeza lucrurile preferate pe o etajeră, într-un unghi pe care să-l vezi când te-ai trezit. Imaginează-ți cât de bine te vei trezi dacă primul lucru pe care îl vezi este o fotografie cu cei dragi sau un suvenit din vacanță.

design-dormitor-2015

7. Noptiere aprovizionate: nu numai că noptierele arată bine dacă sunt pline cu diferite lucruri, dar poți avea totul la îndemână: fie cărți pe care să le citești, o floare sau o carafă cu apă pentru atunci când ți se face sete.

noptiere-dormitor

8. O saltea de calitate: este printre cele mai importante lucruri care nu trebuie să lipsească din dormitor. La ce folos o cameră frumoasă, dacă nu-ți asigură confortul necesar pentru un somn odihnitor?

saltea-pat

9. Tablouri: designerul Ryan White recomandă alegerea unor tablouri care să vă provoace o stare de liniște și mai puțin fotografii cu persoanele dragi, care vă pot oferi o încărcătură emoțională prea mare pentru un somn liniștit.

design-dormitor

10. Adaugă puțină dramă: chiar și cele mai strălucitoare dormitoare au nevoie de un element de culoare închisă, cu o tentă glamour. Acest dormitor are câteva elemente definitorii, precum un candelabru, un perete gri și patul regal. Cu toate astea, sunt lucruri care au un echilibru, prin accentele de alb și liniile curate.

dormitor-regal-2015

Tu cum te simți în dormitorul tău?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment