Home » BEAUTY » Cu ce soluție îndepărtezi oja semipermanentă acasă – Vezi video

Cu ce soluție îndepărtezi oja semipermanentă acasă – Vezi video

Cum stergi oja semipermanentaAspectul unghiilor este fără dar și poate cartea de vizită a unei femei, necesitând o atenție aparte. Indiferent de vârstă sau ocupație, mâinile îngrijite sunt o dovadă de eleganță.

Oja semipermanentă poate fi o soluție pentru femeile ocupate sau care pur și simplu își doresc să aibă mai mult timp liber. Spre deosebire de unghiile cu gel, oja semipermanentă nu afectează unghiile pentru că nu necesită pilirea lor, rezistă la fel de mult ca gelul (trebuie să o ștergeți doar atunci când unghiile cresc și începe să se vadă la baza lor).

În ultimii doi ani, oja semipermanentă a devenit foarte populară, detronând încet și sigur opțiunea unghiilor cu gel. Avantajul principal fiind că nu afecteaza unghiile, ba mai mult decât atât, le întărește pe cele care se rup sau se exfoliază.

O astfel de manichiură se realizează doar în saloanele specializate pentru că necesită o lampă UV, însă dacă deții un astfel de aparat, ți le poți face și singură, procesul fiind mult mai simplu decât în cazul unghiilor cu gel.

Cum se aplică oja permanentă?

Unghiile se curăță normal, se degresează, apoi se aplică o bază de unghii specială pentru a întări și proteja unghiile. Oja se aplică în două straturi, pentru fiecare strat fiind necesară expunerea la razele UV timp de 2 minute. La final se aplică un lac protector pentru strălucire și manichiura este gata.

Partea cea mai bună este că manichiura cu ojă semipermanentă se menține 2-3 săptămâni chiar dacă speli sau faci curățenie.

Fie că vă doriți să scăpați de oja semipermanentă, fie de o ojă greu de îndepărtat (cum sunt cele cu sclipici), trucul din video este perfect.

Tot ce trebuie să faceți este să aplicați pe fiecare unghie o bucată de vată înmuiată în acetonă, o acoperiți cu folie de aluminiu sau din plastic (alimentară) pentru a menține vata apăsată, așteptați între 10 minute și 20 pentru oja semipermanentă și unghiile vor fi complet curățate.

Iată video-ul cum trebuie să procedați:

Tu cum îndepărtezi oja semipermanentă?

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Share & Enjoy ツ

About Cosmina

Nu am niciun talent anume, dar sunt extraordinar de curioasă :) Mi s-a spus că am determinare în ceea ce fac, probabil doar îmi găsesc obiective clare și încerc să le urmăresc zilnic. Viața necesită un scop pe care trebuie să îl urmărești, dacă nu-ți dorești să dai greș. Iubesc satisfacția lucrului bine făcut și urăsc mediocritatea! Dacă ai propuneri, plângeri, recomandări, mă poți contacta oricând pe adresa de e-mail contact@beautytips.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>