Home » BEAUTY » Coafuri simple: Cum sa-ti faci coada de cal cu volum

Coafuri simple: Cum sa-ti faci coada de cal cu volum

Coafuri simple: Cum sa-ti faci coada de cal cu volum

Cu o astfel de coafura poti scapa oriunde, oricand, fiind foarte usor de realizat si la indemana oricui. Se poate realiza pentru parul mediu si lung, dureaza aproximativ 5-7 minute si nu ai nevoie decat de un pieptene si un elastic de par. Daca iti doresti o coada de cal mai sofisticata, poti apela fie la bentite, fie la elastice cu flori etc.

Cum se realizeaza?

Alegi parul de deasupra urechilor si il strangi cu un clestisor. Pentru o astfel de coafura poti alege sa iti strangi bretonul sau sa il lasi liber. Incepand din crestet, iei suvita cu suvita si o tapezi pe dedesubt cu un pieptene cu dintii mici. Fiecare suvita tapata o poti da inspre frunte ca sa nu se amestece cu urmatoarea.

La final, parul tapat se da cu spray fixativ si se piaptana usor pe spate. Parul astfel obtinut se prinde intr-o coada cu un elastic subtire si se poate tine pe spate daca este mediu, dar daca este lung se poate tine intr-o parte.

Bretonul se poate lasa intr-o parte sau il poti tapa si il prinzi pe spate.

Iata un video cum sa realizezi o astfel de coafura in numai cateva minute:

Share & Enjoy ツ

About Cosmina

Cosmina
Nu am niciun talent anume, dar sunt extraordinar de curioasă :) Mi s-a spus că am determinare în ceea ce fac, probabil doar îmi găsesc obiective clare și încerc să le urmăresc zilnic. Iubesc satisfacția lucrului bine făcut și urăsc mediocritatea! Dacă ai propuneri, plângeri, recomandări, mă poți contacta oricând pe adresa de e-mail contact@beautytips.ro!